0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zebys sie kiedys nie zdziwił [...] jak bedziesz w potrzebie a straz nie wyjedzie ....i co wtedy?
Cudik wez ten tekst przepisz na kartke papieru zbierz troche podpisow ( w tym naszych radnych) i wyslij do Wojta bo watpie w to, ze on czyta to forum.
no właśnie, mamy tu w Wieszowie kilka instytucji, czy miejsc, które powinny "świecić" , w oczy kolić i uwagę przyciągać, mam na myśli między innymi właśnie OSP, Przedszkole, Szkołę, a wszędzie tam bida, że aż piszczy - niedoposażone od środka i na zewnątrz... aż serce pęka...
czy komukolwiek normalnemu oplacaloby sie wydawac wcale niemale siano na promocje wlasnej osoby, po to zeby zostac wojtem
no właśnie, mamy tu w Wieszowie kilka instytucji, czy miejsc, które powinny "świecić" , w oczy kolić i uwagę przyciągać, mam na myśli między innymi właśnie OSP, Przedszkole, Szkołę, a wszędzie tam bida, że aż piszczy - niedoposażone od środka i na zewnątrz... aż serce pęka.
OSP - chyba jedyna organizacja gdzie coś robią od siebie i dla wszystkich Wieszowian
. Co do Starazy to moim zdaniem dziwie się że ten samochód z drabiną stoi na podwórku bo przy przedszkolu są 2 garaże i z tyłu taka duza hala, o ile wiem to nasi Strażacy maja 3 samochody. Nie lepiej dobudowac garaże z boku strażnicy przecież jest tam beznadziejna łąka( jeżdżąc po polsce np. w strone Wisły są OSP Które maja po 5 garaży) którą można by wykozystac. A patrzac w przyszlosc niedaleką czy nie mogla by tam stacjonowa karetka. do Tarnowskich Gór troche jest a u nas bedzie wjazd na A1 No nic moze by te ostatnie zdania zapisac do tych marzeń???
OSP - chyba jedyna organizacja gdzie coś robią od siebie i dla wszystkich Wieszowian. Gdyby nie praca i zaangażowanie Naszych Strażaków nie byłoby w remizie nawet pół tego co jest. Więc delikatnie mówiąc odczepcie się od wieszowskiej OSP. Nie wrzucajcie ludzi którzy nieraz w środku nocy jadą do wypadku, czy rzucają robotę albo odpoczynek i jadą gasić czyjeś pole, do jednego worka z dyrektorkami przedszkola czy ZSP, bo po prostu w ten sposób Ich nie doceniacie.
ale u nas też nie ma kolorowo
NIE ZMIENIŁO SIĘ NIC takie władza ma podejście