przy okazji gunnar plączesz się coś
? z jednej strony siec ma zapas mocy z drugiej jak dużo ludzi siedzi to o 1mbi można pomarzyć ...... gdzie tu logika ...
Kurde, przeciez pisalem wyraznie, ze chodzi mi o rozne pory dnia i tygodnia. Niedzielny wieczor nalezy do tych okresow gdzie nie ma 1mbps i kropka. Skoro mowicie, ze mam zglaszac awarie to ok, bede za kazdym razem zglaszal... Tylko, ze nie oczekuje od Was, ze w niedzielne popoludnie siedzicie przed WBOKiem i czekacie tylko na moje zale. Przeczytacie moje info w poniedzialek kiedy juz wszystko jest OK. Artm ja nie mowie, ze mam pretensje o to, ze nie leci 1mbps, bo w sumie nie dziwi mnie to.
O zapasie mowilem natomiast w porach dnia kiedy malo kto siedzi. Np srodek tygodnia poznym wieczorem. Skoro mi lecialo 10mbit zanim sie wlaczyla blokada, to chyba wlasnie znaczy, ze jest zapas. Tak, czy nie? Jesli sie myle to mnie popraw.
Co do HUBa, gyby predkosci byly wyzsze niz z zewnatrz to uwierz mi, ze bylby na nim ruch. Nie jestem tu od poczatku, ale pamietam, ze kiedys lecialo i po 400KB/s, a na HUBie bylo multum ludzi i regularnie 1TB danych.
O prosze:
http://img505.imageshack.us/my.php?image=erorfz1.jpgnie leci 1mbps. Zglosilem oczywiscie w WBOKu :]