Poprzednim postem zostałem wywołany do tablicy.
Jako że byłem radnym poprzedniej kadencji, to poprzednia wypowiedź dotyczy również mojej osoby.
Pozwolę sobie odpisać na ten post z imienia i nazwiska jak mam zwyczaj to czynić, ale i oczekuję od dyskutanta tego samego.
Muszę niestety stwierdzić, że Pan/Pani young blood należy do dość szybko zwiększającej się grupy anonimowych naganiaczy, którzy tylko
psują to forum (jak również mieszkaniec wieszowy, robin czy pracownik urzędu).
Rejestrują się by napisać jednego/dwa posty, po czym rejestrują się jako następna osoba. TAKICH TU NIE POTRZEBUJEMY!!!!
Skasujemy wszystkie posty osób które się nie przedstawią.
A są to jedne i te same osoby.
Szkoda, że wielu nowych pseudoużytkowników na tym forum nie ma odwagi przyznać się, kim są. Przecież wszyscy się znamy.
Nie może tak być, że jedne i te same osoby za pomocą tego forum rozgłaszają różne prawdziwe i nieprawdziwe informacje.
Odpowiedź do poprzedniego posta:
Jeżeli Pan/Pani nie zna sprawy autobusów w gminie Zbrosławice, to proszę nie wypowiadać się w ten sposób.
Bycie radnym to nie tylko podejmowanie popularnych decyzji, przynoszącym poparcie, ale to także umiejętność podjęcia decyzji,
która jest rozsądną dla gminy, ale nie popularną z punktu widzenia społecznego.
Może gdyby potrafiono podejmować niepopularne decyzje i w gminie bardziej oszczędzano, to byśmy mieli w końcu wymienione okna w szkole, bo to już wstyd.
Poczta Polska chciała likwidacji placówek w całej gminie, i logicznym jest, że przewodniczący rady gminy zadziałał razem z Wójtem w tej sprawie.
Czego Pan/Pani oczekiwała od pojedynczego radnego? Tu sama władza gminy musiała działać- i tak się stało- ku oczekiwaniom wszystkich mieszkańców gminy.
Proszę nie stawiać mi to jako zarzutu, że źle wypełniałem obowiązki!
Zapraszam do Pana/Panią do dyskusji, to na pewno się wiele wyjaśni.
Oczekuję że Pan/Pani się przedstawi publicznie.
A co do Pana Kłaczka to powiem, że jego żona zatrudniona była 10 miesięcy wcześniej w Urzędzie (w konkursie) niż Pan Kłaczek został radnym z Wieszowy.