Autor Wątek: Nowa strona UG  (Przeczytany 890 razy)

Offline mArCi_No1

• Forumowicz Wieszowa NET
Odp: Nowa strona UG
« Odpowiedź #15 dnia: 20.12.2010 15:56 »
OK, zajrzyj jutro i powiedz co myślisz.
Jak dla mnie jest lepiej:) Zastrzeżeń brak :):):) Pozostaje życzyć sukcesu stronce i Tobie wytrwałości.

pozdr
Today ... Tomorrow... Silesia

Offline Gabrielle

• Forumowicz Wieszowa NET
« Odpowiedź #16 dnia: 20.12.2010 20:32 »
Galeria zawiera przepiękne zdjęcie kwitnącego rzepaku-to lubię:-)Zauważyłam jednak,że całość utrzymana jest w tonacji letniej,nie wiem może właśnie z tęsknoty za ciepłem,ale wiem,że zima też jest fotogeniczna.A gdyby tak odważyć się być na bieżąco z porą roku?Bo przecież nie mamy chyba zamiaru latem straszyć się zimą?Pozdrawiam ciepło -mimo wszystko:-)

Offline cudik

• Rozpisany Forumowicz
« Odpowiedź #17 dnia: 21.12.2010 14:18 »
Yorg jak masz zamiar ułożyć zakładkę WzG powiem że forma tabelki była ok bez zbędnego tekstu że ukazał się kolejny nr. tylko np. w ramce ikonka klik i przenosi cię do gazetki? czy może macie już jakąś koncepcję, bo archiwum swoją drogą ??
All rights reserved

Offline yorg

• Pości z rana i wieczora
« Odpowiedź #18 dnia: 21.12.2010 15:45 »
ma być tylko jakiś tekst o gazetce: co to, po co, od kiedy, kto wydaje itp. + archiwum które właśnie klecę, na poprzedniej stronie to był taki umarły dział, w którym nic nie było - stąd taka decyzja.
The Borg's frightening appearance may scare small children.

Offline yorg

• Pości z rana i wieczora
« Odpowiedź #19 dnia: 22.12.2010 17:01 »
A gdyby tak odważyć się być na bieżąco z porą roku?
Coś wyczuwam? Niee.. zdawało mi się.
To są fotki testowe, do testu galerii. Tyle.

@Apokalipsa i Patryk
Proszę mnie nie uszczęśliwiać papierami, jestem wystarczająco szczęśliwy! :) Nie "system obiegu" jest winien a zwykły brak tematu(ów) na komisję która ma już termin. Wtedy jest info o terminie a tematu brak.

Oj... popełniłem wykroczenie...
« Ostatnia zmiana: 22.12.2010 17:03 wysłana przez yorg »
The Borg's frightening appearance may scare small children.

Offline Patryk

• Rozgadany Forumowicz
« Odpowiedź #20 dnia: 28.12.2010 22:22 »
"yorg" nie powinieneś tego brać tak bardzo do siebie:) Przeczytałem gdzieś, że użytkowanie systemów informatycznych podlega zasadzie GIGO. W portalu Wikipedia znalazłem takie oto wytłumaczenie tego skrótu:

Garbage In, Garbage Out – tłumaczone na polski jako śmieci na wejściu — śmieci na wyjściu; maksyma przypominająca, że wyniki przetwarzania błędnych danych będą błędne nawet wtedy, gdy procedura przetwarzania była poprawna

Informatyka działa jak wzmacniacz: albo wzmacnia porządek albo ukazuje słabości.
Strona Urzędu Gminy rozwija się coraz bardziej, jest coraz lepsza i ładniejsza. To zasługa jej twórców. Nie tu leży problem. Trudno jest uwierzyć, że komisje zbierają się nie wiedząc nad czym będą obradować. Jest pewnie inaczej i po prostu brakuje przekazania administratorowi informacji do umieszczenia na stronie.  Ale to jest problem do ewentualnego przedyskutowania w innym wątku.