0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kowolik posylal Wam do Kranöw zkazona Bakretiami Wode.Teraz Pan Olszewski kupuje za duze Pieniadze dla Was Wode Zdrowo.
Osobiscie nie wierze zeby Pan Olszewski pozwolil sobie na tego typu Blad(z kims kto jest nieczysty)On z pewnoscia zanim cos podpisze to 3 razy to przeczyta.za bardzo jest pilnowany przez Opozycje ktöra tylko czycha na jego Blad.
Ostatnio doszly do mnie Informacje.O Panu Olszewskim möwi sie jako o Wöjcie z ktörym nie da sie niczego zalatwic.Wlasnie, za uczciwy.I niejednemu to bardzo nie pasuje.Jestem pewny,ze w przypadku odwolania Wöjta juz sie Opozycja o to postara zeby swojego czlowieka podstawic.Dobrego möwcy i Klamcy.Jako pierwsze to Wam obnizy Podatki.A pözniej nie bedziecie juz mieli wplywu na nic.Stara Historia.
I Dlatego Wiatraki.Budzet Gminy czerpal by z tego Zyski.Poza tym Srodowisko(brak CO2).Pomysl o Wnukach!!!Wazna jest oczywiscie Odleglosc do Wiatrakow-bo sam stoje Prywatnie przed tym dylematem.Chca u nas tez stawiac-tak dosyc blisko.Moja zona juz teraz staje na Barykady Mnie interesuja tylko 2 Opcje(Odglos i Wibracje Powietrza)poszukac w Googlu co pisza Experci.Jak sie okaze ze znajdujemy sie poza zasiegiem,to niech sobie stawiaja.Wiem ale z moich Zrödel, u Was, w tej chwili w ogöle nie ma mowy o tych 600metrach(Opozycyjnej Propagandy).Wiatraki beda stawiane duzo dalej.Tutaj chodzi w Pierwszej Kolejnosci o zatwierdzenie Wiatrakow jako Projektu.Czyli jeszcze raz-w skröcie.Opozycja juz dobrze zrozumiala, ze ten Pomysl (Wiatrakow Wojta) jest strzalem w dziesiatke.Bo jak zacznie to Owocowac-czyli Gmina bedzie na tym Projekcie zarabiala, to majac Dochody beda te Pieniadze inwestowane w Sprawy (miedzy innymi-Programu Wyborczego-np.dla mlodziezy.Znacie przeciez ten Program).Ludzie ,zeby cos naprawde zrozumieli, potrzebuja czasu.
jeden z Radnych mi doniosl ze Stary wojt wpadl na genialny pomysl budowy Aqua Parku w Zbroslawicach(w sumie w Tarnoskich Gorach juz taki jest) no ale co tam.Projekt upadl-wszyscy byli przeciwko (za wyjatkiem jednego Kierowcy Strazy Pozarnej z Czekanowa)Projekt ten ale kosztowal 70.000 zlotych Polskich.
pomysl Stref Przemyslowych powstal juz ponad 3 Laty jeszcze za Kadencji Kowolika.I wszyscy byli za(na czele z Jankowskim ,Ordoniem i innymi Radnymi)Teraz obracaja Kota Ogonem przypisujac to Olszewskiemu.Ludzi jest latwo Manipulowac.A szczegölnie tych starszej Generacji.Nie moge sie z ta niesprawiedliwoscia pogodzic.Ci ktörzy w rzeczywistosci powinni byc na liscie poszukiwanych, urzydzaja sobie polowanie na Sprawiedliwego o ucziwych zamiarach. I to jeszcze za Darmo.Super Service. Gmina placi.Organizatorzy Referendum powinni pokrywac wszystkie koszty z wlasnej Kieszeni!!!Prawdopodobnie wystartuje Nowy Tread nawolujacy do Bojkotowania Referendum 30.9.2012.
Tak?to jakie Prawo i filozofia jest fundamentem Polski(pomijajac Temat Wiary)
Moim zdaniem, megamaster nie przemawia do nas. Słowa krytyki pod adresem kraju, z którego pochodzi, dobitne, wulgarne, agresywne i napastliwe kieruje do siebie samego. Jest to mu widać potrzebne, bo gdy słyszy wszystkie te okropności, z których wynika bezradność i beznadzieja, łatwiej mu przekonywać siebie samego, że teraz jest mu lepiej - choćby w rzeczywistości lepiej nie było. Smutne to.Proponuję nie kontynuować tych sporów, bo jasno widać, że do niczego to nie zaprowadzi. Nasza uwaga jest odwrócona od o wiele ważniejszego tematu, jakim są farmy wiatrakowe. Od dłuższego czasu nie pojawiają się wiadomości na forum, ale to nie znaczy chyba, że nic się nie dzieje? Ta cisza nie wróży niczego dobrego. Obawiam się, że sprawy biegną do przodu, tyle, że z uwagi na protesty, po cichutku. Może ktoś wie, jakie działania podejmowane są obecnie przez wójta w sprawach industrializacji?