Wieszowa.NET Forum

Życie Gracza => Counter Strike => Wątek zaczęty przez: Bags w 10.02.2006 11:52

Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Bags w 10.02.2006 11:52
jak się dodaje boty?
Niech mi ktoś wytłumaczy!
Proszę o pomocz
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Daro w 10.02.2006 19:28
MI JOHNY napisal

   
rcon bot_add   
dodaje boty


   
rcon bot_add_t   
dodaje boty do terro


   
rcon bot_add_ct   
dodaje boty do ct

Ale u mnie to niedziala
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Bags w 10.02.2006 19:31
u mnie tez nie
sciągłem sobie program MBL
i tam narmalnie wszystko ustawiam a gdy chce zalozyc nowy serwer to mi wyskakuje blad
Jaki jest najlepszy program do dodawania botow
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Daro w 10.02.2006 19:35
Ja mialem program zBOT 1.6 i tez jak dawaken New Game to niby laduje a jak skonczy ladowac to powraca do glownego menu
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Johnny w 10.02.2006 23:36
Komendy rcon uzywamy tylko na serwerze net.wieszowa w przeciwnym razie wystarczy
Cytuj (zaznaczone)
bot_add

Cytuj (zaznaczone)
bot_add_t

Cytuj (zaznaczone)
bot_add_ct

 ablo
Cytuj (zaznaczone)
bot_quote "liczba"

okresla ilosc botow + dodaje od razu wszystkie
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Bags w 11.02.2006 08:44
Ale jak to wszystko wpisuje to on chce jakiś passworld?
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Johnny w 11.02.2006 13:53
to najpierw piszesz rcon_password "haslo" i pozniej powyzsze komendy  :wink: of course jesli to jest serwer net.wieszowa to uzywasz to tego rcon
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Bags w 11.02.2006 15:20
Niestety ale to nie chce działać
Pisze Uwnkown Command
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Piena w 16.04.2006 21:11
a jak sie je usuwa?
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Johnny w 17.04.2006 12:58
Cytuj (zaznaczone)
bot_kick
Tytuł: Boty
Wiadomość wysłana przez: Rock w 06.05.2007 15:56
Przecież jak wgrasz boty do cs: 1.6 to klikasz na h i masz menu botów.
Tytuł: Odp: Boty
Wiadomość wysłana przez: adam8matek w 09.11.2015 10:16
olać boty treneowac z ludzmi